Søge filtrering

Din drømmebil er lige her

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen hjælper dig med at købe din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din specialbil.

 

Bestil præcis den bil du vil have 
Forespørg her

Næste

 Finansiering

 Leasing

 Flexleasing

 Splitleasing

 

 

Vi hjælper dig med det helt rigtige bilkøb

Brugt, ny eller lettere brugt bil? Vi er altid klar til at hjælpe dig med det rigtige valg ved dit nye bilkøb. 
 
En god handel er en handel, hvor alle parter er tilfredse. Det er vigtigt, at man kan se hinanden i øjnene – også lang tid efter en handel. Herunder kan du ’hilse’ på vores rådgivere og læse lidt om vores kompetencer. Men du er selvfølgelig også velkommen til bare at kontakte os for en snak om dine drømme og ønsker.
 
[Billede på vej]  
Leif Støttrup
Indehaver / Salgsrådgiver
Tlf.: 50 77 01 30
ls@bilmessen.dk
 
 
 

 
 

Bilmessen er en del af

Bilmessen, Nye- brugte- og importbiler
Svoldrupvej 13-15
9640 Farsø

Tel: 98 63 16 00
Email: salg@bilmessen.dk


Prøvetur bookes gerne efter aftale.
Vi åbner når du har tid.