Søge filtrering

Din drømmebil er lige her

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen hjælper dig med at købe din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din specialbil.

 

Bestil præcis den bil du vil have 
Forespørg her

Næste

 Finansiering

 Leasing

 Flexleasing

 Splitleasing

 

 

Audi e-tron hos bilmessen

Audi kalder Audi e-tron for dit andet hjem, og det er der en helt bestemt grund til. Med den gode loftshøjde og benplads føler du dig ikke klemt, men føler i stedet, at der er masser af plads, hvilket gør hele oplevelsen mere komfortabel. På bagsædet er der også masser af plads til op til tre personer – hvis du skal bruge mere bagagerumsplads, kan du klappe bagsæderne frem, så du får op til 1.725L bagageplads. Audi e-tron er derfor en meget rumlig bil, som gør lange køreture meget mere komfortable.

Materialerne i Audi e-tron er i høj kvalitet, så den føles mere luksuriøs, samtidig med at den næsten lydløse elektriske drivlinje giver et lavt støjniveau i bilen. Igennem det moderne cockpit kan du videreføre dit digitale liv, da instrumenterne er med intuitiv betjening. Den luksuriøse, rumlige og moderne STIL er derfor gennemført igennem hele bilen. 

Audi e-trons luksuriøse og rene design går igen på ydersiden, hvor for eksempel skulderlinjen på siden af bilen er et vigtigt designelement. Skulderlinjen løber fra forlygterne, hen langs siden, til baglygterne, som rent visuelt giver Audi e-tron et lavt, moderne tyngdepunkt. 

Som elbil er Audi e-tron ganske velegnet til længere strækninger, da bilen har en maksimal rækkesidde på op til 434 km2. Bilens store højvoltsbatteri og intelligente rekuperationssystem spiller en vigtig rolle i dette. Audi e-tron har en batterikapacitet på 95 kWh (brutto)/ 86 kWh (netto), mens dens maksimale ydelse er 300 kW. Energiforbruget er 23,1 kWh/100 km, hvilket er derfor den er velegnet til de lange køreture. Bilen har en tophastighed på 200 km/t og dens acceleration fra 0-100 km/t i sekundet er på 5,7.

 

Se udvalget af vores elbiler 

 

 

Bilmessen er en del af

Bilmessen / PointBiler, Nye- brugte- og importbiler
Søndergade 88
9640 Farsø

Tel: 98 63 16 00 eller 50770130
Email: salg@bilmessen.dk


Prøvetur bookes gerne efter aftale.
Vi åbner når du har tid.