Søge filtrering

Din drømmebil er lige her

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen hjælper dig med at købe din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din specialbil.

 

Bestil præcis den bil du vil have 
Forespørg her

Næste

 Finansiering

 Leasing

 Flexleasing

 Splitleasing

 

 

B2B

Biler til det arbejdende folk

Bilmessens B2B koncept handler om at yde 100 % kvalitet, service og assistance i en travl og professionel hverdag, hvor ingen har hverken tid eller lyst til at bekymre sig om noget så banalt som at holde en bilpark kørende.

Vi gennemgår og analyserer jeres biler, kategoriserer dem og laver en detaljeret rapport for hver enkelt, så I får et samlet overblik og derfor kan planlægge hvilke, der skal skiftes her og nu og hvilke, der kan vente. Derefter udstyres alle biler med en logbog, så vi – i effektiv dialog med hver enkelt chauffør – kan holde øje med alt fra sikkerhed, økonomi, drift og meget mere.

Hos Bilmessen finder du både varevogne i høj kvalitet, driftssikre personbiler og eksklusive modeller i alle mærker. Vi har alt i udstyr, vi finansierer, vi ombygger og monterer, maler, dekorerer og sikrer jeres virksomhed større synlighed.

Gør det du er bedst til. Så skal vi nok tage os af din bilpark og sikre, at din virksomhed kører optimalt – både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og funktionelt – og helt uden besvær for dig og dine medarbejdere. Det er nemlig det, vi er bedst til.

Kontakt Bilmessens B2B afdeling på 98 63 16 00 og få en uforpligtende snak med Leif Støttrup om en ny og bedre serviceløsning til din bilpark.

 

Bilmessen er en del af

Bilmessen / PointBiler, Nye- brugte- og importbiler
Svoldrupvej 13-15
9640 Farsø

Tel: 98 63 16 00 eller 50770130
Email: salg@bilmessen.dk


Prøvetur bookes gerne efter aftale.
Vi åbner når du har tid.