Søge filtrering

Din drømmebil er lige her

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen hjælper dig med at købe din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din specialbil.

 

Bestil præcis den bil du vil have 
Forespørg her

Næste

 Finansiering

 Leasing

 Flexleasing

 Splitleasing

 

 

Dæk og fælge

Dæk & Fælge skal matche din bil

Oplev øget køreglæde med fx superlækre dæk og fælge til din sommerkørsel – eller mærk hvordan sikkerhed og vejgreb forstærkes med kvalitetsdæk til din vinterkørsel. Bilmessen Farsø har altid et stort udvalg af supersikre dæk og flotte fælge, der matcher din bil – både design- og sikkerhedsmæssigt.

Kig forbi Bilmessen Farsø og få en snak om dæk og fælge. Vi rådgiver dig om de helt rigtige valg, og opbevarer selvfølgelig både dine sommer- og vinterdæk på fælge.

Vi vil være billigst - klik her og find dæk og fælge til din bil!


Vi opbevarer og skifter

Du kan altid få dine dæk og fælge forsvarligt opbevaret i vores dækhotel. Du kan booke din egen tid direkte her. Der er altid kaffe på kanden, mens du venter. Du kan også kontakte os på 98 63 16 00 eller kigge forbi Svoldrupvej 13 med din bil og få en snak.

-NYHED- Her kan du købe dine nye fælge og dæk på HJULSHOP til DK skarpeste priser 

 

Bilmessen er en del af

Bilmessen / PointBiler, Nye- brugte- og importbiler
Svoldrupvej 13-15
9640 Farsø

Tel: 98 63 16 00 eller 50770130
Email: salg@bilmessen.dk


Prøvetur bookes gerne efter aftale.
Vi åbner når du har tid.