Søge filtrering

Din drømmebil er lige her

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen hjælper dig med at købe din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din specialbil.

 

Bestil præcis den bil du vil have 
Forespørg her

Næste

 Finansiering

 Leasing

 Flexleasing

 Splitleasing

 

 

GULD

Max 4 år og 100.000 km.

 

SØLV

Max 8 år og 150.000 km.

 

BRONZE

Max 12 år og 200.000 km.

 

Finansiering af din nye bil hos Bilmessen

Vi gør det nemt for dig at finansiere dit bilkøb!
Vi er sikre på, at vi kan tilbyde dig en personlig finansieringsløsning, hvor både vilkår og priser kan overgå det, som din egen bank kan tilbyde.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder på telefon 98 63 16 00  eller kontakte os på salg@bilmessen.dk

Se de forskellige muligheder:

  • Lån på under 5 minutter
  • Bevar dine lånemuligheder i banken
  • Variabel eller fast rente
  • Konkurrencedygtig finansiering – Rente fra kun 1,49% (Kampagne på Renault Megane & Clio)
  • Fleksibel finansiering – Finansieringen tilpasses dine behov og ønsker
  • Finansiering uden udbetaling

 

Privatkunder

PointBiler tilbyder billån og leasing til private. Som billån tilbydes 2 typer - Købekontrakt med minimum 20% i udbetaling - Lån, hvor udbetalingen kan variere eller sågar ingen udbetaling. Begge lånetyper er en nem og fordelagtig måde at finansiere dit bilkøb på – og så gøres det hele på bare 5 minutter inklusive kreditvurdering og dokumentudskrivning.

 

Erhvervskunder

Erhvervskunden tilbydes både finansierings- og leasingprodukter, når køberfinansieringen sker via PointBiler.

Finansiering tilbydes i form af - Købekontrakt med minimum 20% i udbetaling. Leasingprodukter tilbydes med varierende størrelse for udbetaling, da dette afhænger af den enkelte erhvervskundes bonitet, som bliver vurderet fra gang til gang. Leasing er et godt og meget anvendt produkt til brug for køberfinansiering, idet der her ikke bindes så mange penge i bilen, som i øvrigt er ejet af leasingselskabet – penge som kan anvendes til andre formål i virksomheden.

Der findes ikke et entydigt svar på, om finansiering eller leasing er bedre end det andet.

Grundet de gældende skatteregler vil et valg altid tage udgangspunkt i erhvervsvirksomhedens økonomiske og likviditetsmæssige situation. Som erhvervskunde kan du altid spørge din PointBil forhandler om et tilbud på såvel købekontrakt som leasing.

Kontakt os

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder på telefon 98 63 16 00  eller kontakte os på salg@bilmessen.dk

BESTIL PRÆCIS DEN BIL DU VIL HAVE - FORESPØRG HER

Bilmessen er en del af

Bilmessen / PointBiler, Nye- brugte- og importbiler
Svoldrupvej 13-15
9640 Farsø

Tel: 98 63 16 00 eller 50770130
Email: salg@bilmessen.dk


Prøvetur bookes gerne efter aftale.
Vi åbner når du har tid.