Søge filtrering

Din drømmebil er lige her

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen hjælper dig med at købe din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din specialbil.

 

Bestil præcis den bil du vil have 
Forespørg her

Næste

 Finansiering

 Leasing

 Flexleasing

 Splitleasing

 

 

Hybridbiler: Bilen, der er et bedre økonomisk og bæredygtigt alternativ til benzin- og dieselbilen.

Hybridbiler bliver mere og mere populære i Danmark. Grunden til dette er, at bæredygtighed bliver mere fremtrædende i dagens Danmark. Hybridbiler har både en elektrisk motor og en forbrændingsmotor. Når bæredygtighed bliver mere og mere fremtrædende er spørgsmålet, hvorfor flere vælger en hybridbil end en elbil? Mange vil sige at det er besværlig at skulle lade den elektriske motor op – måske fordi denne type bil ikke er blevet populær nok til, at der er så mange lader stationer, at det er mindst lige så nemt, som at have en forbrændingsmotor.

Hybridbilen er det gode alternativ, da du herigennem får en mere bæredygtig bil i forhold til en almindelig benzinbil, samtidig med at du stadig har muligheden for at bruge forbrændingsmotoren, så den elektriske motor ikke skal oplades særlig tit.

Hvorfor så vælge en hybridbil i stedet for en almindelig benzin- eller dieselbil? Udover at den selvfølgelig er mere klimavenlig end almindelige benzin- og dieselbiler, kører hybridbiler generelt også længere på literen – du kan altså spare en del af penge på brændstof, hvis du har en hybridbil. Mange siger også, at hybridbiler giver en bedre køreoplevelse, blandt andet fordi hybridbiler er udstyret med automatgear, og fordi man kan fornemme, at elmotoren giver ekstra kraft til accelerationer. Til sidst larmer hybridbiler også generelt mindre end benzin- og dieselbiler, når de kører på el i stedet for brændstof. 

Hybridbilen er derfor et godt alternativ til benzin- og dieselbilen, fordi den bliver mere økonomisk og samtidig er mere klimavenlig. Det skal dog siges, at hybridbilen ikke er den mest bæredygtige bil på markedet, så hvis bæredygtighed er en principsag for dig, så skal du vælge en helt igennem elbil.

Hvis du skal have en bil, der kan køre langt, som også er mere bæredygtig, er hybridbilen måske lige noget for dig. 
 

 

Se udvalget af vores el- og hybrid biler 

 

 

 

 

 

 

 

Bilmessen er en del af

Bilmessen / PointBiler, Nye- brugte- og importbiler
Søndergade 88
9640 Farsø

Tel: 98 63 16 00 eller 50770130
Email: salg@bilmessen.dk


Prøvetur bookes gerne efter aftale.
Vi åbner når du har tid.