Søge filtrering

Din drømmebil er lige her

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen hjælper dig med at købe din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din specialbil.

 

Bestil præcis den bil du vil have 
Forespørg her

Næste

 Finansiering

 Leasing

 Flexleasing

 Splitleasing

 

 

RUDECENTER

Rude Center Himmerland er en del af Bilmessen hos os er du sikret at reparationen eller udskiftningen sker under ordnede forhold med professionelt udstyr.

RUDER

Vi benytter altid ruder af original fabrikskvalitet, dvs. ruderne lever op til kvalitetskravene fra bilfabrikkerne. Derudover er ruderne certificeret som originale reservedele og originalt udstyr. Med en rude fra os er du dermed sikret højeste kvalitet, den korrekte rude til din bil, ingen utætheder, ingen vandskade og ingen optisk flimmer i overfladen.

LAD OS HJÆLPE

  • Eksperter i reparation og udskiftning af bilruder
  • Professionelle medarbejdere
  • Nem og hurtig betjening
  • Ingen skjulte omkostninger

SIKKERHED

Din bilrude er en stor del af bilen - derfor afhænger din sikkerhed til dels også af, at dine ruder er i ordentligt kvalitet samt stand. I næsten alle nyere biler, er ruden en indbygget del af bilens sikkerhed, hvorfor ovenstående er endnu vigtigere.

Med tid bliver din bilrude, ligesom bilens dæk, slidt. For mange er det en selvfølge at skifte dækkene ud, men dette gælder ikke altid ved bilruden. For din og din families, skyld er det en god idé at få skiftet bilruden, når det bliver slidt, så I kan komme sikkert frem.

 

Rudecenter Himmerland - Svoldrupvej 13 - 9640 Farsø - Tlf.: 9863 1600

Åbningstider: Man- til torsdag, kl. 07.30-15.45 Fredag, kl. 07.30-14.00 Lukket weekend og helligdage. Vi kan altid kontaktes på 50 77 01 30

 

Bilmessen er en del af

Bilmessen / PointBiler, Nye- brugte- og importbiler
Svoldrupvej 13-15
9640 Farsø

Tel: 98 63 16 00 eller 50770130
Email: salg@bilmessen.dk


Prøvetur bookes gerne efter aftale.
Vi åbner når du har tid.