Søge filtrering

Din drømmebil er lige her

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen hjælper dig med at købe din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din specialbil.

 

Bestil præcis den bil du vil have 
Forespørg her

Næste

 Finansiering

 Leasing

 Flexleasing

 Splitleasing

 

 

BILMESSEN SKADECENTER TILBYDER

Trafikskader
og mindre trafikskader - selv de helt store trafikskader klares på værkstedet. Vi bruger den nyeste teknologi på området, og personalet bliver løbende sendt på kurser for at tilegne sig den seneste viden.

Glasskader
Vi klarer udskiftning af autoruder i alle bilmærker.

Opretning af buler uden lakering
har ofte mulighed for at oprette mindre karrosseribuler uden efterfølgende lakering, hvilket gør reparationen billigere.

Autolakering
sørger for lakering af bilen såfremt dette måtte være nødvendigt pga. en skade.

Forsikringsskader
samarbejder med alle forsikringsselskaber på det danske marked, og klarer derfor også alle forsikringsskader. Vi hjælper naturligvis medudfyldelse af alle nødvendige papirer samt kontakt til forsikringsselskabet.

Lejebil
Vi sørger gerne for at der står en GRATIS lejebil klar, hvis der er behov for dette i reparationsperioden.

 

SKADECENTRET HOS BILMESSEN FARSØ

I vores SKADECENTER klarer vi alle typer skader på din bil og tager under hele forløbet hånd om dig som kunde. Fra de små irriterende buler fra supermarkedets indkøbsvogne og til de helt store og langt alvorligere trafikskader. 

 

 

Bilmessen er en del af

Bilmessen / PointBiler, Nye- brugte- og importbiler
Svoldrupvej 13-15
9640 Farsø

Tel: 98 63 16 00 eller 50770130
Email: salg@bilmessen.dk


Prøvetur bookes gerne efter aftale.
Vi åbner når du har tid.