Søge filtrering

Din drømmebil er lige her

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen hjælper dig med at købe din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din specialbil.

 

Bestil præcis den bil du vil have 
Forespørg her

Næste

 Finansiering

 Leasing

 Flexleasing

 Splitleasing

 

 

Specielle 4x4 biler bl.a. RAM og GMC modeller: Udfordrende terræn uden kompromis med komfort.

4x4 biler leverer drev til bilens fire hjul, i stedet for kun at levere det til to af hjulene. Dette vil blandt andet sige, at 4x4 biler er meget bedre i udfordrende terræn, som for eksempel mudderkørsel, fordi alle fire hjul trækker bilen, i stedet for kun to af dem. Selvom 4x4 biler muligvis har en generelt lavere trækkapacitet end 4x2 biler, tilbyder de en forbedret trækkapacitet, så de er på glatte stigninger. Disse biler er derfor også gode at køre i, når du skal køre på for eksempel sne, is og løst sand. 

   

4x4 biler har generelt en lidt højere startpris end 4x2 biler, og de er generelt lidt mindre brændstofeffektive. De er derfor generelt lidt dyrere at have end 4x2 biler, men de er mere effektive, hvis du tit kører off-road eller generelt på mere udfordrende eller glat terræn. Komfort er der selvfølgelig ikke sparet på i 4x4 biler, og disse er generelt også mere rumlige indvendigt, så de giver en god køreoplevelse. Selvom disse bliver er lidt dyrere at have, så kan det altså godt betale sig, hvis man gerne vil have en bil med god plads, masser af komfort, som samtidig er bedre til at klare mere udfordrende terræn end bare asfalt.

RAM og GMC modeller er gode eksempler på 4x4 biler, hvor der bestemt ikke er gået kompromis med komforten. Disse modeller er generelt rumlige, hvor der er lækker komfort, som øger køreglæden. De er gode til at køre på udfordrende terræn, fordi firehjulstrækket gør det nemmere at gøre på vådt, glat og løst terræn. 

 

Se flere af vores specielle 4x4 biler

 
 

Bilmessen er en del af

Bilmessen / PointBiler, Nye- brugte- og importbiler
Søndergade 88
9640 Farsø

Tel: 98 63 16 00 eller 50770130
Email: salg@bilmessen.dk


Prøvetur bookes gerne efter aftale.
Vi åbner når du har tid.