Søge filtrering

Din drømmebil er lige her

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen hjælper dig med at købe din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din specialbil.

 

Bestil præcis den bil du vil have 
Forespørg her

Næste

 Finansiering

 Leasing

 Flexleasing

 Splitleasing

 

 

4 HJULS UDMÅLING / SPORING

Der er penge at spare, hvis din bils styretøj er korrekt udmålt. Hos Bilmessen, laver vores mekanikere udover autoreparationer og autoservice også 4 hjulsudmåling / sporing. Skal du have lavet en 4 hjuls udmåling / sporing, så ring og aftal en tid og en god pris.

Hvad er en 4 hjuls udmåling / sporing

Man laver en 4 hjuls udmåling / sporing for at kontrollere om bilens hjul/styretøj har den korrekte vinkel i forhold til bilproducentens specifikationer. Hvis vinklerne skulle være forkerte justerer man dem. Ofte er det kun forhjulene som skal justeres, derfor har vi delt vores priser op:

  • 4 hjulsudmåling kr. 695
  • Justering af forhjul kr. 255 (forudsætter en 4 hjulsudmåling)
  • Justering af baghjul kr. 270 (forudsætter en 4 hjulsudmåling)

Hvorfor 4 hjuls udmåling

Hvis hjulenes vinkler ikke er korrekte vil du opleve at dine dæk slides hurtigere, at bilen mangler retningsstabilitet, har dårlige køreegenskaber m.v. Derfor måler man hjulenes vinkler for at se om de er korrekte. At lave en 4 hjulsudmåling / sporing og justering, kræver et specielt styretøjs apparat, som spændes på bilens hjul, at mekanikeren har bilproducentens tal om vinklerne, en uddannelse og teoretisk viden for at kunne udmåle korrekt. Ring og tal med vores mekaniker hvis du har spørgsmål om 4 hjuls udmåling / sporing.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere på telefon 98 63 16 00

 

BOOK VÆRKSTEDSBESØG

 

Bilmessen er en del af

Bilmessen / PointBiler, Nye- brugte- og importbiler
Svoldrupvej 13-15
9640 Farsø

Tel: 98 63 16 00 eller 50770130
Email: salg@bilmessen.dk


Prøvetur bookes gerne efter aftale.
Vi åbner når du har tid.