Søge filtrering

Din drømmebil er lige her

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen hjælper dig med at købe din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din specialbil.

 

Bestil præcis den bil du vil have 
Forespørg her

Næste

 Finansiering

 Leasing

 Flexleasing

 Splitleasing

 

 

Værkstedet hos Bilmessen

EN AFTALE DER HOLDER

Vores kunder sætter pris på at vi er åbne, ærlige og grundige. Vi sætter gerne en pris på reparationer inden vi går i gang, og holder hvad vi lover. Værkstedet er som du kan se på billederne lyst, moderne og baseret på at vores kunder kan deltage i gennemgangen af deres bil, eller sidde med en kop kaffe og følge med i hvad der foregår. Konceptet synes vi er meget ligetil – det drejer sig om åbenhed.

Da vores værksted ligger i Farsø – og ikke i København – er vi vant til at yde en god og vedkommende service, også til vores mange kunder fra det øvrige Vesthimmerland og Aalborg. Du har altid mulighed for at booke en kundebil, og vores autotransporter kan både hente og bringe overalt.

Sammenfattet kan man sige at hos os er ”en aftale en aftale” – og en aftale der holder, så vores kundeloyalitet stiger for hvert år og vi naturligvis kan fortsætte med at udvikle vores værksted.

 

Finansiering til værkstedsregning? 

 

VI VIL VÆRE DE BEDSTE

Selvom vi er et lille værkstedsteam, lægger vi stor vægt at have det nyeste værktøj, nyeste test-udstyr og et meget højt uddannelsesniveau blandt medarbejderne.

Det betyder at vi kan udføre service på alle nye biler, uden at eventuel fabriksgaranti bortfalder og har stor erfaring i fejlfinding/autoelektronik. Som det fremgår af billederne er Bosch vores foretrukne værktøjsleverandør, men ligesom udviklingen går stærkt på alle andre områder gør den det også i vores branche. Derfor er vi blandt de få værksteder, der løbende har muligheder for at ”bytte til nyt”. Netop derfor går du ikke forgæves hos os – for vi har det nyeste udstyr og filosofien om at vi VIL være de bedste. Og det arbejder vi på – hver dag!

Mvh Bilmessen, Værkstedet

 

Bilmessen er en del af

Bilmessen / PointBiler, Nye- brugte- og importbiler
Svoldrupvej 13-15
9640 Farsø

Tel: 98 63 16 00 eller 50770130
Email: salg@bilmessen.dk


Prøvetur bookes gerne efter aftale.
Vi åbner når du har tid.