Søge filtrering

Din drømmebil er lige her

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen hjælper dig med at købe din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din specialbil.

 

Bestil præcis den bil du vil have 
Forespørg her

Næste

 Finansiering

 Leasing

 Flexleasing

 Splitleasing

 

 

Lad bilmessen importerer din drømmebil

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har haft den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen Farsø hjælper dig med at købe eller sælge din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen Farsø har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Vi er eksperter i import af drømmebiler

Har vi ikke bilen på lager. Kan vi igennem vores store netværk i Tyskland, har vi mulighed for at realisere din næste bildrøm. Om det er en sportsvogn, familiebil eller anden speciel bil, så står vi klar til hjælpe.

Vi kan have din drømmebil hjemme på under 10 dage.

Du vil være i tæt dialog med vores sælger omkring ønsker og krav til din bil.

Vi hjælper med:

  • At finde bilen.
  • Korrespondere med forhandleren der har bilen tilsalg.
  • Forhandling af pris.
  • Undersøger historik i forhold til skader og service.
  • Sender en agent ud som kontroller bilen inden endelig betaling.
  • Sørge for booking af hjemtransport.
  • Når bilen er hjemme
  • Har vi mulighed for at hjælpe dig med at fastsætte registreringsafgiften, og betale den så der kan komme plader på.
  • Finansiering ved køb af bil med fuldafgift.
  • Eller lave en attraktiv leasing, hvor vi betaler afgiften periodevis (flexleasing)

Alle de overnævnte eksempler er noget, vi har styr på inden bilen bliver hentet, så du kender prisen på din nye bil, med danske nummerplader.

Tøv ikke med at kontakt os for et uforpligtende tilbud!

 
Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe eller sælge din specialbil.
 

Bilmessen er en del af

Bilmessen / PointBiler, Nye- brugte- og importbiler
Søndergade 88
9640 Farsø

Tel: 98 63 16 00 eller 50770130
Email: salg@bilmessen.dk


Prøvetur bookes gerne efter aftale.
Vi åbner når du har tid.