Søge filtrering

Din drømmebil er lige her

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen hjælper dig med at købe din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din specialbil.

 

Bestil præcis den bil du vil have 
Forespørg her

Næste

 Finansiering

 Leasing

 Flexleasing

 Splitleasing

 

 

GULD

Max 4 år og 100.000 km.

 

SØLV

Max 8 år og 150.000 km.

 

BRONZE

Max 12 år og 200.000 km.

 

Flexleasing

Fordele for dig

Vi vil især anbefale dig Flexleasing, når du kører meget - både privat og på job. Jo mere, du kører, des mere attraktiv er modellen for Flexleasing. 
Den månedlige leasingydelse er for det første relativ lav, og du har fuld frihed og fleksibilitet. Derudover er det en fordel, at du ikke skal betale den store registreringsafgift ved indgåelse af leasingaftalen.
Du slipper simpelthen for at binde stor kapital i din bil, og du bestemmer selv længden på din Flexleasing.

Når du Flexleaser frem for at låne penge og købe din bil, opnår du også store fordele, hvis du fx efter halvandet år ønsker at skifte din bil ud. Konverteringen vil typisk være markant billigere med Flexleasing, fordi bilen står uden registreringsafgift.
Det betyder også, at du med Flexleasing har hele Europa som marked, hvis du ved Flexleasingens udløb ønsker at sælge din bil. På de helt dyre biler står man ikke med en halv eller en hel million kroner for registreringsafgift, som man ikke kan få tilbage igen.
 

Flexleasing med biler i særklasse

Alle de biler, vi kan tilbyde dig, hvis du ønsker Flexleasing, er tilkørte på det tyske vejnet. De fleste har ikke kørt mere end 100.000 km og er derfor praktisk talt så gode som nye. Vi garanterer for din sikkerhed og tryghed i forhold til bilernes kvalitet, og vi tilbyder kun biler til Flexleasing med godkendt servicehåndbog, samt 100 procent dokumenteret garanti og velkendt historik.

Vores er tilmed særligt attraktive, fordi de generelt er forsynet med alt det ekstraudstyr, vi går og drømmer om. Det betyder, at du skal betale en lille smule mere i registreringsafgift hver måned, men det er et mindre beløb og komforten i din nye bil er ikke til at tage fejl af.
Hvis du ikke lige finder den bil, du kunne tænke dig at flexlease, på disse sider, er vi altid klar til at hjælpe dig et skridt nærmere drømmen. Vi har meget tæt kontakt til det tyske forhandlernet, så Skriv eller ring til os med dine ønsker til Flexleasing, og vi sætter eksperter på opgaven med det samme.

 

Flexleasing inkluderer serviceaftale

Med Flexleasing tilbyder vi dig en 360 graders service- og garantiaftale som tilkøb. Den dækker alt, bortset fra dine dæk. Mens branchen generelt tilbyder serviceaftaler, der ikke byder på andet en løbende serviceeftersyn af din bil, giver vores Flexleasing dig også fuld garanti. Det betyder, at vi reparerer din bil, når der er noget galt - stort som småt, vi ordner det hele for dig.
 

Når leasingperioden udløber

Når du vælger Flexleasing, bliver din nye bil indregistreret med leasingselskabet som ejer og med dig som bruger. Når vi indgår aftalen, beslutter du, om du vil eje bilen ved leasingperiodens udløb.

Hvis du ønsker at eje bilen til den tid, står du i sidste ende med en bil uden nummerplader. Det er en stor fordel for dig, for så har du hele Europa som dit marked, hvis du ønsker at sælge bilen. Du kan også vælge at betale restværdien og betale registreringsafgift. 
Endelig kan du vælge at indgå en helt ny leasingaftale på bilen.
Kodeordet i flexleasing er fleksibilitet, og det er dig, der bestemmer. 

BESTIL PRÆCIS DEN BIL DU VIL HAVE - FORESPØRG HER

Bilmessen er en del af

Bilmessen / PointBiler, Nye- brugte- og importbiler
Søndergade 88
9640 Farsø

Tel: 98 63 16 00 eller 50770130
Email: salg@bilmessen.dk


Prøvetur bookes gerne efter aftale.
Vi åbner når du har tid.