Søge filtrering

Din drømmebil er lige her

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen hjælper dig med at købe din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din specialbil.

 

Bestil præcis den bil du vil have 
Forespørg her

Næste

 Finansiering

 Leasing

 Flexleasing

 Splitleasing

 

 

GULD

Max 4 år og 100.000 km.

 

SØLV

Max 8 år og 150.000 km.

 

BRONZE

Max 12 år og 200.000 km.

 

Splitleasing

Ved eksklusive biler er det ofte beskatning af fri bil, der er afgørende for totaløkonomien. Kører du meget for dit firma, er splitleasing løsningen.

Med splitleasing indgås der to kontrakter på en bil, og firmaet kan dermed også minimere udgifterne til firmabiler samtidig med, at med-arbejderne ikke bliver beskattet af at have bil stillet til rådighed.

Ved Splitleasing vedrører en del af aftalen firmakørsel og den anden del privatkørsel. Dette er fordelagtigt for firmaet, da de sparer den del af omkostningerne med-arbejderen betaler til privat kørsel, og for medarbejderen, som kun betaler for den private del af leasing-omkostningerne. 

Gennem to selvstændige aftaler fordeles omkostningerne proportionalt mellem firma og privatperson. Der er således krav om elektronisk kørebog. Fordelingen faktureres månedligt efter skøn og afstemmes en gang årligt.

Typisk skal man have over 60 procent erhvervsmæssig kørsel, før splitleasing er lønsomt. Hos Bilmessen Leasing varetager vi administrationen, og gør det dermed simpelt og overskueligt for brugerne. 

BESTIL PRÆCIS DEN BIL DU VIL HAVE - FORESPØRG HER

Bilmessen er en del af

Bilmessen / PointBiler, Nye- brugte- og importbiler
Søndergade 88
9640 Farsø

Tel: 98 63 16 00 eller 50770130
Email: salg@bilmessen.dk


Prøvetur bookes gerne efter aftale.
Vi åbner når du har tid.