Søge filtrering

Din drømmebil er lige her

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen hjælper dig med at købe din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din specialbil.

 

Bestil præcis den bil du vil have 
Forespørg her

Næste

 Finansiering

 Leasing

 Flexleasing

 Splitleasing

 

 

Lad BILMESSEN rette bulerne ud for dig

Bilmessen Farsø kan rette buler ud alle steder på din bil. Lad os give dig et uforpligtende tilbud på at rette dine buler ud fra døren, skærmet eller andet. Du vil blive overrasket over hvordan vi kan få bilen til at stå flot og uden buler igen.

Bilmessens "Bulemand" klarer det i stort set alle tilfælde, uden at din bil skal til maler. kr. 1.500 incl. moms pr. bule (rabat ved flere buler)

 

Ford Fiesta bagskærm

 

 

Ford Mondeo dør

 

 

Hyundai i 30 bagskærm

 

 

Peugeot 3008 bagklap 

 

 

VW Touran forskærm

 
   

Bilmessen er en del af

Bilmessen / PointBiler, Nye- brugte- og importbiler
Søndergade 88
9640 Farsø

Tel: 98 63 16 00 eller 50770130
Email: salg@bilmessen.dk


Prøvetur bookes gerne efter aftale.
Vi åbner når du har tid.