Søge filtrering

Din drømmebil er lige her

Du har drømt om den bil i mange år. Nu skal du bare have den. Eller du har den – og nu vil du bare af med den igen. Og det må gerne gå stærkt. Fortvivl ikke. Bilmessen hjælper dig med at købe din drømmebil – uanset om den er klassisk, spritny, ombygget, pink, cabriolet eller bare vildt original.

Hos Bilmessen har vi mange års erfaring i at købe og sælge specialbiler, få dem indregistreret og i det hele taget sørge for, at de er lovlige og fungerer optimalt. Vi har internationale kontakter til databaser og opkøbere, og vi sikrer at bilen er fuldt serviceret, afprøvede og helt uden ubehagelige juridiske og økonomiske overraskelser.

Kontakt vores salgsafdeling på 98 63 16 00 eller skriv til salg@bilmessen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din specialbil.

 

Bestil præcis den bil du vil have 
Forespørg her

Næste

 Finansiering

 Leasing

 Flexleasing

 Splitleasing

 

 

Rustbeskyttelse.

Få din bil rustbeskyttet - så holder den længere!

Priser og modeloversigt - PAVA

Priser og modeloversigt - Dinitrol

Med en Pava Rustbeskyttelse, giver du din bil en god beskyttelse, mod noget af det mest korresive vejr i verden. Med næsten konstant fugt i luften og saltning af vejene om vinteren, bliver det næsten ikke værre. Du SKAL rustbeskytte din bil ellers bliver den lynhurtigt ødelagt!

Priserne for en komplet 2-lags Pava behandling strækker sig fra 2495,- til 4395,- kr. inkl. moms afhængig af Bilmærke og model

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere på telefon 98 63 16 00 eller email på salg@bilmessen.dk

                            

Gratis hente bringe er fra Bilmessen og retur til Bilmessen

Bilmessen er en del af

Bilmessen / PointBiler, Nye- brugte- og importbiler
Søndergade 88
9640 Farsø

Tel: 98 63 16 00 eller 50770130
Email: salg@bilmessen.dk


Prøvetur bookes gerne efter aftale.
Vi åbner når du har tid.